Пятница, 29.03.2024, 10:50


Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Главное меню

Главная

Гороскоп
Детские стихи
Женская жизнь
Киевский регион
Киномир
Криминал
Кулинария
Медицина
Здоровье
Музыка и шоубизнес
Наука и образование
Нежин
Обуховские новости
Полезно знать
Происшествия
Психология
Политика и другое
Развлечения
Спорт
Тесты, программы
Технологии
Техника
Экономика
Это интересно
Юмор
Видео

Визитка сайта

Каталог файлов

Каталог статей

Блог

Фотоальбомы

Форум

Гостевая книга

Каталог сайтов

Обратная связь

 
Информеры

Погода в Обухове на неделю


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0



Рейтинг@Mail.ru
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

 
Отправка SMS
Отправить SMS бесплатно
 
Архив записей
 
 
Главная » 2016 » Сентябрь » 3 » "День знань - 2016" у малишковій школі. Фото та відео
"День знань - 2016" у малишковій школі. Фото та відео
11:59

1 вересня - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!  

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день, кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж поки видно її дитя. І в цей чарівний час, дозвольте від щирого серця привітати усіх учнів, вчителів, батьків із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.

На свято першого дзвоника на  подвір′ї збирається уся шкільна громада. Лунає музика, звідусіль чути слова привітання, радісні вигуки зустрічі з друзями. Незабаром прозвучать позивні, що проголосять початок свята.

На затишному подвір`ї малишкової школи зібралася уся шкільна громада. Батьки та родичі першачків прийшли привітати  своїх  малюків із першою яскравою подією кожного громадяна - зі святом Першого дзвінка!

Саме з Першим шкільним дзвінком розпочинається їх доросле життя. Від ігр та забав малята переходять до нелегкої праці школярів - навчання.

Цього разу малишкова школа вітала ще більшою гостиною. Оновилося обличчя школи, її фойе. Великий внесок для здійснення цієї події, здійснив Обухівський міський голова - Олександр Левченко. 

Олександр Миколайович цього разу завітав до малишківців. Він звернувся до всіх присутніх зі словами.

Сьогодні дуже яскраве свято, і кожен із більшості  присутніх дорослих був на посаді першокласника, випускника цієї чи іншої школи. Сьогодні, свято для всієї України, нашого міста, для всієї Обухівщини. І приємно бачити те, що ми маємо перспективу іти вперед, тому що є кого навчати, кому навчатися, і  чого навчатися. У нас є чудові випускники дошкільних закладів, а сьогодні вже дорослі дітки - першокласники.

Він щиро привітав першокласників з цим святом. Сьогодні в Обухові 592 учні вперше переступлять поріг навчальних закладів міста. Всі школи міста на відмінно підготувалися до нового навчального року. Міський голова подякував всьому педагогічному колективу, батькам та спонсорам за прагнення зробити навчальний заклад ще сучаснішим. 

Звернувся О.М.Левченко також до випускників. Перед кожним із них відкривається дорога довжиною в цілий навчальний рік. І за цей час, кожен з них, повинен успішно вивчитися та визначитися зі своїм майбутнім. У міської влади є велика надія на те, що в майбутньому, вони стануть гідними, своїх вчителів та батьків. І не підведуть їх своїми вчинками у майбутньому. Що ми всі віримо в них!

Ведучими цієї події були, випускниця нашої школи Яцентюк Діана та десятикласник Бруховецький Володимир. На святі була присутня начальник управління освіти Мигаль Марина Леонтіїївна.

На першу стежину шкільного життя учнів 1-А класу повела Муравська Лідія Миколаївна, а учнів 1-Б класу - Лимаренко Тамара Миколаївна.

Учениці нашої школи, у вишиванках, з кульками та стрічками, показали яскраве театралізоване видовище, приурочене до 25-ї річниці Незалежності України. 

Цього навчального року двоє наших молодших колег  вперше візьмуться за нелегку працю класного керівника. Класним керівником 5-А класу буде Сторожик Тетяна Іванівна, а 5-Б класу, Шморгун Віта Володимирівна. Побажаємо їм терпіння та успіхів у цій роботі!

Приємно бачити своїх колишніх випускників 2003 року, Черненко Анну, Лодочнікову Юлію, Мельника Олександра, Ленду Євгена, які цього року привели своїх дітей до перших класів своєї рідної школи.

Більше фото можна переглянути у Фотоальбомі

Матеріал підготував А.П.Шевченко

Категория: Обуховские новости | Просмотров: 540 | Добавил: ayverso | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
avatar
Copyright Ayverso© 2024
Поиск
Поиск на сайте


1

Категории
Детские стихи [9]
Кулинария [259]
Спорт [358]
Музыка и шоубизнес [367]
Наука и образование [983]
Технологии [508]
Это интересно [1153]
Здоровье [134]
Юмор [56]
Полезно знать [750]
Политика и другое [554]
Гороскоп [51]
Киномир [141]
Криминал [2]
Происшествия [356]
Экономика [481]
Женская жизнь [417]
Медицина [665]
Киевский регион [412]
Психология [172]
Развлечения [26]
Обуховские новости [284]
Тесты, программы [284]
Техника [157]
Нежин [74]
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України


Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова

Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки

Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта