Пятница, 29.03.2024, 14:00


Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Главное меню

Главная

Гороскоп
Детские стихи
Женская жизнь
Киевский регион
Киномир
Криминал
Кулинария
Медицина
Здоровье
Музыка и шоубизнес
Наука и образование
Нежин
Обуховские новости
Полезно знать
Происшествия
Психология
Политика и другое
Развлечения
Спорт
Тесты, программы
Технологии
Техника
Экономика
Это интересно
Юмор
Видео

Визитка сайта

Каталог файлов

Каталог статей

Блог

Фотоальбомы

Форум

Гостевая книга

Каталог сайтов

Обратная связь

 
Информеры

Погода в Обухове на неделю


Онлайн всего: 10
Гостей: 10
Пользователей: 0



Рейтинг@Mail.ru
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

 
Отправка SMS
Отправить SMS бесплатно
 
Архив записей
 
 
Главная » 2017 » Январь » 28 » В Обухові відкрито три опорні пункти поліції і розміщено більше 16 камер відеонагляду
В Обухові відкрито три опорні пункти поліції і розміщено більше 16 камер відеонагляду
09:00

Справжнім новорічним подарунком для мешканців міста можна назвати відкриття трьох опорних пунктів поліції. Тепер обухівчанам з віддалених мікрорайонів набагато легше отримати допомогу правоохоронців, оскільки на мікрорайоні «Яблуневий» (приміщення будинку культури), по вул. Каштанова, 28 та вул. Київська, 148  спільно з Обухівською міською радою та Обухівським відділом поліції ГУНП в Київській області відкрито опорні пункти. 
За кожним пунктом закріплені дільничні офіцери поліції, які прийматимуть громадян відповідно до встановлених графіків. Такі пункти допоможуть не лише якнайшвидше відреагувати на злочини та правопорушення, а й обов’язково допоможуть попередити ці негативні явища. 

«Ще в минулі часи ці опорні пункти діяли і приносили користь людям, які проживають в тому чи іншому мікрорайоні, – наголосив очільник міста. – Ось на Яблуневому, наприклад, проживає понад 5 000 людей. Відтепер подати заяву, отримати або надати правову допомогу, можна буде тут. На мікрорайонах № 3 та №1 також проживає велика кількість людей, там також відкривається цей пункт. Це той крок, який робить цю послугу ближчою до людей».

У свою чергу начальник Обухівської поліції Денис Ярославський порівняв дільничного офіцера з дільничним лікарем, якого також треба знати особисто, щоб звертатися в разі потреби. «Створені опорні пункти сприятимуть зближенню поліції з громадськістю, ефективній профілактиці правопорушень і допоможуть виконати спільне для всіх завдання – допомогти людям у вирішенні їхніх проблем, – повідомив Денис Ігорович. – Мешканці знатимуть і мобільний телефон дільничного, і його особисті дані, навіть тут, у пункті, висітиме його фотографія, щоб люди знали його в обличчя. Це все буде донесено разом із часами прийому громадян засобами масової інформації та шляхом розповсюдження інформаційних флаєрів».

Заступник начальника поліції Київщини Роман Козьяков зазначив, що відтепер правоохоронці матимуть змогу більш оперативно реагувати на повідомлення від жителів віддалених мікрорайонів. Дільничні працюватимуть у спільній координації з групами реагування патрульної поліції Обухова. У комплексі вартові порядку нададуть більш оперативну та значиму допомогу. Полковник поліції виразив сподівання, що практика відновлення опорних пунктів успішно перейде в інші міста столичного регіону.

Але, окрім відкриття опорних пунктів, Обухівський міський голова наголосив і на інших моментах плідної співпраці: «Вже розміщені більше 16 камер відеонагляду, на сесії запланована програма підтримки районного відділу поліції, та плануємо у першій половині року поставити 6 камер відеонагляду, щоб контролювати основні в’їзди в місто та 15 камер по всіх мікрорайонах», – розповів Олександр Миколайович.

Очільник поліції висловив подяку за таку підтримку з боку влади, адже майже все, що було обіцяно якихось 2 місяці тому, вже виконано.

Востаннє опорний пункт на Яблуневому працював 30 років тому, тепер його робота знову відновлена. «Результати не змусять на себе чекати, – переконаний Роман Козьяков, – адже люди знатимуть, що поблизу є такий пункт і це закликатиме їх до правопорядку». Також слід зазначити, що  пункти знаходитимуться ближче до дитячих закладів, до школи, до спортивного комплексу, тобто виникає певне відчуття безпеки. 

Був на відкритті й колишній дільничний інспектор Мостовий Петро Мусійович, який свого часу також працював у одному з таких пунктів тодішньої міліції. «Моя думка позитивна. Мешканці підуть на прийом, це буде велика допомога. І ті питання, які виникатимуть на побутовому підґрунті, буде брати на себе дільничний. Коли я працював, допомагав чим міг: кому просто порадою, кого законом лякав. Боролися зі зловживанням алкоголю, бувало таке, що по 30 чоловік за рік в ЛТП відправляв (авт. – Лікувально-трудовий профілакторій, в якому примусово лікували від алкоголізму та наркоманії), – пригадує Петро Мусійович, – нам довіряли люди».

Безсумнівно, факт відкриття опорних дільничних пунктів поліції є позитивним, але хотілося б, щоб причин звертатися туди у наших мешканців виникало якнайменше.

За матеріалами: Олени Сухонди

Категория: Обуховские новости | Просмотров: 410 | Добавил: ayverso | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
avatar
Copyright Ayverso© 2024
Поиск
Поиск на сайте


1

Категории
Детские стихи [9]
Кулинария [259]
Спорт [358]
Музыка и шоубизнес [367]
Наука и образование [983]
Технологии [508]
Это интересно [1153]
Здоровье [134]
Юмор [56]
Полезно знать [750]
Политика и другое [554]
Гороскоп [51]
Киномир [141]
Криминал [2]
Происшествия [356]
Экономика [481]
Женская жизнь [417]
Медицина [665]
Киевский регион [412]
Психология [172]
Развлечения [26]
Обуховские новости [284]
Тесты, программы [284]
Техника [157]
Нежин [74]
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України


Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова

Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки

Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта