Пятница, 19.04.2024, 18:46


Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Главное меню

Главная

Гороскоп
Детские стихи
Женская жизнь
Киевский регион
Киномир
Криминал
Кулинария
Медицина
Здоровье
Музыка и шоубизнес
Наука и образование
Нежин
Обуховские новости
Полезно знать
Происшествия
Психология
Политика и другое
Развлечения
Спорт
Тесты, программы
Технологии
Техника
Экономика
Это интересно
Юмор
Видео

Визитка сайта

Каталог файлов

Каталог статей

Блог

Фотоальбомы

Форум

Гостевая книга

Каталог сайтов

Обратная связь

 
Информеры

Погода в Обухове на неделю


Онлайн всего: 22
Гостей: 22
Пользователей: 0



Рейтинг@Mail.ru
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

 
Отправка SMS
Отправить SMS бесплатно
 
Архив записей
 
 
Главная » 2017 » Апрель » 7 » Скільки заробляють голови РДА Київщини
Скільки заробляють голови РДА Київщини
15:31

Після завершення процесу подачі електронних декларацій всі дані про доходи чиновників з'явилися у відкритому доступі. "Моя Київщина" вирішила перевірити, хто з голів районних адміністрацій Київщини володіє казковими багатствами, а хто живе на одну зарплату

Почати ми вирішили з найменшого за населенням району Київщини і України – Поліського, який очолює Андрій Анісімов. У власності голови Поліської РДА є дві квартири: одна в Києві, а одна - у Донецьку. Транспортом він не володіє, зате автомобіль - "HYUNDAI Getz" - є у дружини. З нерухомості у декларації є лише земельна ділянка, знову ж таки, в Донецьку. Пані Анісімова володіє половиною активів ТОВ "Зроблено в Україні". Грошові надходження та активи родини обмежуються зарплатою. Також Андрій Анісімов має кредит, скоріш за все, на квартиру, в розмірі більше 170 тис. гривень.

Голова Тетіївської РДА Наталія Троянська має у своєму розпорядженні трохи більше майна. Так, її сім'ї належать дві земельні ділянки і два житлові будинки. Автомобіль у неї лише один – «KIA Ceed» вартістю 100 тис. гривень. Грошові надходження теж невеликі - з зарплати і продажу майна. Заощаджень немає.

А от голова Іванківської РДА Максим Лісогор має дві квартири. Автомобілів у гаражі родини також два: легковий "Hyundai Tucson", та вантажний ГАЗ 3302, який записаний на дружину. Утім, пан Лісогор є кінцевим бенефеціаром ТЗОВ "Ходорів-Агронафта", а також має частку у ТОВ "НВО "ЕКООЙЛ" та ТОВ "Л.Є.Р.А.". Його жінка має частку у ТОВ "Лігапласт-сервіс", яка складає 40 відсотків. Доходи складаються з заробітної плати як голови РДА, а також як керівника вищеназваних підприємств. На двох з дружиною мають готівкові заощадження у розмірі 250 тис. грн, та 120 тис. доларів.

Голова Бородянської РДА Олександр Янковий має квартиру, проте право власності розділене між усіма членами його родини. Також він володіє двома земельними ділянками. Його дружина має у власності квартиру та садовий будинок. Пересувається родина Янкових на автомобілі "Mercedes-Benz Vito", вартістю 120 тис. гривень. Грошові надходження складають зарплату самого Олександра Янкового та його дружини. Заощаджень, як у готівковій формі, так і у банківських депозитах вони не мають.

В’ячеслав Савенок, який є головою Вишгородської РДА, на фоні вищеназваних чиновників, виглядає трохи багатшим. Так, його родині належать чотири земельні ділянки у Вишгородському районі та два житлових будинки. Ще один будинок площею 260 кв.м. зараз знаходиться у процесі будівництва.

А от транспортних засобів у розпорядженні родини Савенків аж 16. Сюди входять і легкові автомобілі, і вантажні, причепи та напівпричепи, та навіть екскаватор. Останнє придбання - "VOLVO XC90" за 380 тис. грн., відбулося в кінці грудня 2016 року. Дохід за 2016 рік склали зарплати Савенка та дружини, а також продаж майна на суму понад 800 тис. гривень. У родини голови Вишгородської РДА також є понад 54 тис. доларів та 230 тис. гривень готівкою.

Родина голови Макарівської РДА Тетяни Семенової виглядає як велика латифундія. У володінні сім’ї знаходяться 17 земельних ділянок. Є торгово-побутовий центр та два магазини, які належать чоловіку. З житла родина володіє будинком та маленькою квартирою у Києві. Два автомобілі також зареєстровані на чоловіка, який є власником ТОВ "7 Материк" та володіє частиною активів ТОВ "Мисливське господарство "ОСИКОВЕ".

Голова Броварської РДА Микола Клименко, який минулого року очолював Баришівську РДА, володіє квартирою у Броварах, а у його дружини окрім ще однієї квартири, є земельна ділянка у Броварському районі. Пересувається Микола Федорович на автомобілі "Опель", власником якої є третя особа, а його дружина володіє "Фольксваген Джетта". Дохід складає заробітна плата, пенсія та соцвиплати, а от зі збережень родина має 10 тис. доларів та 135 тис. гривень.

Голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова, будучи керівником найбагатшого району області, живе чи не найбідніше. У її власності є лише квартира, автомобіль "Форд "Мондео" і живе вона на одну зарплату. Грошових збережень у неї немає...

Ще гірша ситуація у голови Згурівської РДА Миколи Мозгового. За даними декларації, у нього є лише квартира в Ірпені, а пересувається він, судячи з усього, на громадському транспорті. Доходи склали більше 237 тис. гривень. Заощаджень не має, інших цінностей також.

А от у його сусіда, голови Яготинської РДА Олександра Дерунця справи виглядають набагато краще. Так, йому та його дружині належать чотири земельні ділянки у Згурівському районі. У самій Згурівці Дерунець має будинок, та великий гараж площею аж 90 кв. м. Для чого йому гараж, в який можна загнати кілька БТРів, може відповісти хіба що сам власник. Адже на його авто "Ніссан "Альмера" в такому приміщенні можна намотувати круги. Згідно декларації – живе він на одну зарплату, заощаджень не має. Проте комусь позичив 250 тис. гривень...

Голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін, згідно з декларацією, особливими багатствами не виділяється. Має квартиру в Донецьку та земельну ділянку в Києво-Святошинському районі. Зате автопарк його складають три непоганих автомобілі: "Volkswagen "PASSAT", "AUDI "Q7" та "FORD Transit", вартість яких, як і вартість його нерухомості, йому не відома. Живе на зарплату, але спромігся позичити комусь 40 тисяч доларів. "Під матрацом" тримає ще 10 тисяч "зелених". Підприємств не має, але майже 10 тис. грн отримав від ПАТ "Відрадненське" як додаткове благо. Це все, про що каже його декларація.

Дмитро Воронін, голова Бориспільської РДА, виглядає вже більш "солідно". Він володіє 15 земельними ділянками у Васильківському та Макарівському районах. Має 2 квартири у Києві вартістю понад 3 млн. грн, одну з яких ділить зі своїм сином. Також він має у спільній власності з третіми особами, комплекс (з документа незрозуміло його призначення) вартістю майже 150 тис. грн. Плюс - два паркомісця в Києві по 150 тис. гривень. А ще, згідно з декларацією, він зараз будує у столиці "садовий будиночок" на 370 квадратів. Цікаво, чи сад буде відповідати масштабам будинку? Автомобіль має лише один, проте непоганий: "Infiniti "FX 35", але вартість його Воронін не знає. У декларації вказано, що з доходів тільки зарплата та дохід від продажу майна. Готівкою він має на зберіганні 40 тис. доларів та 180 тис. гривень.

Ігор Черногод, голова Миронівської РДА виглядає скромно. Він володіє квартирою та двома земельними ділянками. Дружина також має земельний наділ та будує будинок у селі Козин Миронівського району. Автотранспорту у голови РДА немає.

Голова Богуславської РДА Ірина Старенька також не має захмарних багатств. У її власності є будинок, земельна ділянка та господарські будівлі. Вартість жодного об’єкту не вказана. Авто немає, компаній теж. Сукупний дохід з зарплати, пенсії та соціальної допомоги складає більше 230 тис. гривень. Заощадження відсутні.

Ставищенський голова РДА Олександр Тертичний має дві ділянки, житловий будинок і квартиру. Вісім вантажних автомобілів та один "VOLKSWAGEN "GOLF". Дохід складається з зарплати і пенсії. Нічого не будує, компаній теж немає. Заощаджень теж...

А от голова Сквирської РДА Василь Галюк має вигляд "крутого" чиновника. Так, його родина володіє вісьмома земельними ділянками, чотирма житловими будинками та магазином з кафетерієм. Автопарк - переважно вантажний: чотири вантажівки та два легковики. Вартість об’єктів Галюк теж чомусь не знає. Доходи складаються переважно із зарплати. Зі збережень у родини Галюк 10 тисяч доларів, 5 тисяч євро та 260 тисяч гривень готівкою. На депозиті у банку лежить трохи більше 2 тисяч гривень.

Голова Володарської РДА Сергій Табалюк має квартиру у столиці, житловий будинок і земельну ділянку у Баришівському районі та маленьку кімнату у Володарці. Окрім того, він будує ще одну квартиру в Києві. Дружина задекларувала прикрас та одягу на 110 тис. гривень. Також Табалюки ділять на двох володіння СТ "Тиха прохолода". Мають два авто вартістю майже 500 тис. гривень. Із заощаджень мають 19 тис. доларів та 4 тис. євро. Але не дивлячись на це, позичили 170 тис. гривень у третьої особи.

Очільник Рокитнянської РДА Юрій Дідик особисто володіє житловим будинком, квартирою, сараєм та погребом. Натомість, родина володіє чотирма квартирами, а дружина має подібний до чоловіка набір нерухомості, з відмінністю в тому, що в неї ще є гараж та земельна ділянка. Автомобілів має два: "Москвич "1500" та "Ауді "80" 1982 та 1991 років випуску відповідно. Живуть на зарплату та мають невеликий кредит.

Доволі цікава декларація у голови Васильківської РДА Владислава Одинця. Згідно з цим документом, він немає жодної нерухомості та автомобіля. Так само відсутнє майно і у його родини. Живе на одну зарплату, але позичає 130 тисяч гривень третім особам. При цьому, має понад двохмільйонний кредит. Це всі дані, які Одинець вказав у декларації.

Цікавий момент у декларації голови Білоцерківської РДА Геннадія Джегура. Він вказав у своїй власності квартиру площею 88 кв. м. у Білій Церкві, вартість якої вказана як 16. Просто 16. Що це означає - варто запитати в нього самого. Крім цього, є ще одна квартира поменше, а його дружина має земельну ділянку площею 1,5 га. Автомобіль у родині лише один - "MAZDA 3". Доходи складаються із заробітної плати, нагород і грамот. Має членство у двох громадських організаціях: "Біла Церква. Завтра" і "Федерація хокею міста Біла Церква".

А от найбагатшим серед голів райдержадміністрацій є голова Обухівської РДА Олександр Туренко. Тільки на нього особисто задекларовано 33 земельні ділянки в Обухівському районі, у власності його доньки вказано більше 20 земельних наділи, 8 земельних ділянок є і у дружини Туренка. Здається, що родина скупила половину Обухівщини для власного користування. Також їй належить квартира та недобудований садовий будинок площею майже 500 кв. м. Вартість усіх одиниць нерухомості вказана як "не відомо". Так само не вказана і вартість автомобілів, яких він має три. Також у голови РДА є яхта. Хоча, подивившись марку яхти в Інтернеті, можна сказати, що вартість човна починається від 50 тисяч доларів.

Згідно з декларацією, у 2016 році Туренко прожив на зарплату та дохід від продажу нерухомості. Дружина володіє ТОВ "Дербі інтернешнл". Збереження родини складають 25 тисяч доларів у Туренка, 52 тисяч доларів у його доньки та 150 тисяч гривень у дружини. При цьому, голова сімейства позичив комусь 400 тисяч доларів.

Тож, такі доходи показали очільники райдержадміністрацій Київщини. Не вказано голів Фастівської та Таращанської РДА, оскільки очільники цих установ не призначені, а конкурси саботуються. До деяких очільників є запитання, проте задавати їх повинні правоохоронні органи...

Антон Болбочан, "Моя Київщина"

Категория: Киевский регион | Просмотров: 562 | Добавил: ayverso | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
avatar
Copyright Ayverso© 2024
Поиск
Поиск на сайте


1

Категории
Детские стихи [9]
Кулинария [259]
Спорт [358]
Музыка и шоубизнес [367]
Наука и образование [983]
Технологии [508]
Это интересно [1153]
Здоровье [134]
Юмор [56]
Полезно знать [750]
Политика и другое [554]
Гороскоп [51]
Киномир [141]
Криминал [2]
Происшествия [356]
Экономика [481]
Женская жизнь [417]
Медицина [665]
Киевский регион [412]
Психология [172]
Развлечения [26]
Обуховские новости [284]
Тесты, программы [284]
Техника [157]
Нежин [74]
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України


Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова

Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки

Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта